Fontos hírek

Holttest Tiszakécskén

Holttest Tiszakécskén


A bűncselekménnyel összefüggésben két férfit fogtak el a Bács-Kiskun megyei rendőrök.

Emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztály munkatársai.

A nyomozók 2016. április 30-án az esti órákban egy tiszakécskei ingatlanban egy férfi holttestet találtak. Az elsődleges adatok alapján a sértett halálát idegenkezűség okozta.

A bűncselekménnyel összefüggésben a rendőrök elfogtak egy 21 éves kocséri és egy 19 éves lakiteleki férfit, akiket előállítottak. Kihallgatásuk jelenleg is folyamatban van.


Mint arról korábban beszámoltunk, a Bács-Kiskun megyei rendőrök 2016. április 30-án az esti órákban egy tiszakécskei ingatlanban egy férfi holttestet találtak. A helyszíni és halottszemle elsődleges adatai alapján az izraeli férfi halálát idegenkezűség okozta.

A bűncselekménnyel összefüggésben elfogott N. K. 21 éves kocséri és S. E. 19 éves lakiteleki lakosokat a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztály munkatársai emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgatták ki.