Fontos hírek

Farkas Gergely a Jobbik választókerületi jelöltje
Fotó: halasmedia.hu

Farkas Gergely a Jobbik választókerületi jelöltje


Kicsivel több, mint egy esztendő van hátra a 2018-as parlamenti választásig, a Jobbik máris megnevezte választókerületi jelöltjét Farkas Gergely személyében, aki maga jelentette be, hogy jövőre ő indul az 5. számú egyéni választókerületben az országgyűlési mandátumért. A sajtótájékoztatón tiszta és szakmai alapokon nyugvó kampányt kért az ellenfeleitől – írja a halasmedia.hu

Készül a jövő évi parlamenti választásra a Jobbik, ennek egyik jele az, hogy szerdán délután, sajtótájékoztató keretében mutatta be régi-új jelöltjét.

Farkas Gergely – aki listán szerzett mandátumot 2014-ben – bejelentette, hogy 2018-ban ő indul az országgyűlési mandátumért a Jobbik színeiben. Jelezte, hogy jelen állás szerint valószínűleg kétszereplős kampány lesz, a jelenlegi parlamenti képviselő lesz majd a legfőbb ellenfele.

Úgy véli, hogy a baloldal nem helyi jelöltet állít majd. – Tiszta, szakmai alapokon nyugvó kampányt kérek mindenkitől, ahol a programok méretnek meg – fogalmazott a képviselő jelölt. Szeretne a jövőben minél többet találkozni a körzet lakóival, ezért minden lehetőséget megragad majd. További részletek a szerda esti híradóban.

Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..