Fontos hírek

Megnyílt a bajai Lélek Központ!

Megnyílt a bajai Lélek Központ!


Nagy érdeklődés övezte a lelki segítségnyújtással foglalkozó központ megnyitóját. A Lélek Központban, Baján és vonzáskörzetében egyedülálló módon, a legképzettebb szakemberek dolgoznak azon, hogy aki segítséget kér, kaphasson is! A csapat ezt egy modern, bizalmas környezetben teszi, ami segít kiszakadni egy kicsit a hétköznapok rohanó világából, hogy megálljunk egy pillanatra és magunkra koncentráljunk.

Központunk megnyitóját 4 hónap kemény munka előzte meg, ami alatt a legnagyobb kihívást szakembereink kiválasztása jelentette. Az volt a cél, hogy olyan szakembereket gyűjtsünk össze Központunkban, akik méltán képviselik szakmájukat, munkájuk az évek alatt a gyakorlatban is bizonyított és motiváltan, segítő szándékkal állnak mellénk. – mondta Lovas Szabolcs, a Lélek Központ vezetője.

A központban dolgozó pszichológus (Bagóczky Judit), valamint coach (Hajdú Éva) már most elérhető és időpont egyeztetés után várják a hozzájuk fordulókat.

A segítő szándék motivál minket, illetve az, hogy Baján olyan programokat szervezzünk, ami végre aktivizálja az embereket és nyújt egy hatalmas lelki feltöltődést. Új, izgalmas előadásokkal készülünk, melyek hamarosan nyilvánosságra kerülnek. – folytatta a Központ vezetője.

Mindenképpen fontos és meghatározó helyi kezdeményezésről van szó, hiszen a csapat azt szeretné elérni, hogy a városunkban élők érzelmi intelligencia terén is fejlődjenek, és ehhez elhozzák a megfelelő és izgalmas programokat, előadásokat. Ennek következő állomása a 2017.04.07-én megrendezésre kerülő Én-kép Piknik elnevezésű ingyenes önismereti workshop, ahova várják az érdeklődőket.

A Központban nem csak beteg emberekkel foglalkoznak, minden olyan résztvevőt szeretettel várnak, akinek egy-egy elakadása van az életben, valamin változtatni szeretne, vagy megismerni a benne rejlő lehetőségeket, esetleg a relax csoportban lazítani egy órát.

A sajtótájékoztató Mérő László idézetével zárult, miszerint: „Távolról sem kell mindenben egyetérteni, épp attól érdekes a világ, hogy sokan sokfélét gondolunk róla.”

www.lelekkozpont.com

Képek megnyitó + helységek:

https://www.facebook.com/pg/lelekkozpont/photos/?tab=album&album_id=600406793489551

https://www.facebook.com/pg/lelekkozpont/photos/?tab=album&album_id=600396426823921

Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..