Fontos hírek

Vásárolj piacon!

Vásárolj piacon!


Suhajda Krisztián, Bács-Kiskun megyei képviselő „Vásárolj piacon” kampányt hirdet.

Kockás ing 4.

Miért van szükség erre a kampányra?

Mert a helyi piacot sehol nem reklámozzák. Nemhogy a televízióban, de a helyi médiában is alig találkozhatunk olyan cikkel vagy interjúval, ami a helyben működő piaccal lenne kapcsolatos. Tehát igazából semmilyen média nyilvánosságot nem kap. Pedig a helyben tevékenykedő gazdák és a piacon dolgozó kofák nagyon sokat dolgoznak és mindent megtesznek azért, hogy jó minőségű árú kerüljön az asztalra.

Piac Néni Bácsi

Miért jobb helyben vásárolni?

Több jó oldala van! Először is környékben termelt élelmiszert veszünk, amit ismerős termelt, hiszen azokat a termelőket, akik hétről hétre megjelennek a saját termelésű portékájukkal a piacon már ismerősnek mondhatjuk. Az is fontos, hogy jó minőségű és jó ízű a helyben termelt zöldség, gyümölcs, aminek az előéletét is ismerjük. A helyben vásárlással a helyi gazdaságot segítjük!

Piac 1.

Mi a probléma a multiknál vásárolt termékekkel?

Ismeretlen eredetű, nem tudjuk milyen vegyszerekkel kezelték. A legutóbb is a zöldhagymában mutattak ki a szakemberek olyan méreganyagokat, amelyek az egészségre káros hatással vannak, a Kínából származó mézzel is problémák voltak, de több olyan gyümölcs és zöldség is forgalomba került a multiknál amiről eladásuk után derült ki, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlan.

Nem tudjuk mit kapunk!

Arra kérem, a lakosságot, hogy igyekezzen mindenki a helyi piacon beszerezni az alapvető élelmiszereket, zöldséget, gyümölcsöt.

Piac laska

Vásároljunk helyi termelőtől, magyar élelmiszert!

Piac Nagy Robi 2.

Piac 3.

Piac 4.

Piac 5.

Piac 6.

Piac Nagy Robi

Piac 2.

Hornyák Zsolt
Jobbik Bács-Kiskun megyei sajtófőnök

Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..