Fontos hírek

Grünfelder Zoltán még mindig nagy erővel kampányol

Grünfelder Zoltán még mindig nagy erővel kampányol


Grünfelder Zoltán országgyűlési képviselőjelöltet kísértük el néhány településre a kampány finisében. Mindenhol örömmel fogadták a helyi lakosok és kérdeztek, javasoltak vagy érveltek valami mellett.

Bácsbokod, Bácsborsód, Madaras, Katymár és hosszasan sorolhatnám az összes települést, mely Bács-Kiskun megye 6. választókerületéhez tartozik.

Megbeszélték a helyi problémákat, többek közt a munkahelyteremtés hiányát, a fiatalok elvándorlását, a háziorvosi szolgálat megerősítése, az alapellátás biztosítása, az ivóvíz helyzetének rendezése és még hosszan sorolhatnám…

Grünfelder nap, mint nap kint van az utcán, az emberek közt és beszél a párt programjáról valamint a lakosság és a térség problémáiról, ezekre megoldásokat javasolva.

A képviselőjelölt tartott jó néhány utca fórumot, lakossági fórumot, civil kezdeményezésre sikerült megszervezni néhány vita estet, a körzetben induló jelöltek részvételével, ilyen volt Fajszon és Dusnokon. Természetesen Zsigó Róbert egyiken sem volt jelen, az ellenzéki pártok színeiben ott volt Hajdú Miklós az MSZP, DK és a Párbeszéd közös jelöltje, Béni Kornél a Momentum képviselőjelöltje és Ikotity István, az LMP képviselőjelöltje (Dusnokra nem ment el).

Grünfelder Zoltán szavazásra buzdít mindenkit:

“Pártlistára szívvel, egyénire ésszel szavazzunk!”

Bács-Kiskun megye 6. választókerületében, a Magyar Nemzet és az Iránytű Intézet felméréséből jól látszik, hogy a Jobbik jelöltje, Grünfelder Zoltán a legerősebb ellenzéki jelölt. Több információt a választókerületről a www.kireszavazzunk.hu weboldalon talál.

Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..