Fontos hírek

Olvasói levelet kaptunk!
Kép: Facebook

Olvasói levelet kaptunk!


Az alábbi posztra hívta fel a figyelmet egyik olvasónk amit Hugyecz Zoltán tett közzé Facebook oldalán: 

Vajon miből telhetett Dr Salacz László a FIDESZ-KDNP országgyűlési képviselő jelöltének több tízmilliós ingatlanfelújításra?

505 négyzetméteres telken 110 négyzetméteres háza van Kecskeméten Dr. Salacz Lászlónak, amelyet 2009-ben vett meg közösen a feleségével, e mellett van egy Ford Focus személygépkocsija, valamint 2,1 millió forint banki kölcsöne, amit törleszt, legalábbis ez derül ki a képviselő Úr hivatalos
vagyonnyilatkozatából.

Ezek alapján felmerült egy kérdés, hogy miből finanszírozta Kecskemét belvárosában lévő ingatlanja múlt évben történt teljes körű felújíttatását úgy, hogy közben nem is laktak benne. Nem is lakhattak, mert a kivitelező cég a házat teljesen kibontotta, felverte az aljzatbetont, lecserélték a teljes tetőszerkezetet, falat bontottak, kicserélték a nyílászárókat, az elektromos, valamint a fűtésrendszert. Az ingatlant ezt követően teljes körűen leszigetelték minőségi anyagokkal, a ház belső udvarát, valamint utcafrontját díszburkolattal látták el. Belülről festés, burkolás és gépészet következett. A felújítás több mint fél évig zajlott.

Megkérdeztünk néhány kivitelezőt, hogy ne legyünk rossz májúak, akik látatlanban is 20-30 millió közötti összeget saccoltak a beruházásra, persze, a részletes műszaki tartalom ismerete nélkül.
Kérdezném én, miből tellett a képviselőnek ez az egyszeri beruházás, ha nincsenek megtakarításai.

Talán csak gesztusból tette meg neki az a helyi építőipari cég munkákat, megbízásokat remélve, amelynek ügyvezetője jelen van a Fidesz helyi alapszervezetének pártrendezvényein és rendszeresen dolgozik a helyi, valamint környékbeli FIDESZES önkormányzatoknak?

Képviselőjelölt úr Mibű?

Kép: Facebook